Efterårets Must Have – En Kimono – astridhovman
En Eventyrlig Lokation

Efterårets Must Have – En Kimono

(Bukserne fra 2nd One er modtaget i gave)

Et af efterårets must haves er en kimono. En kimono er nem at have med at gøre, da du let kan style den med alt du du allerede har i skabet. Smid den over en skjorte, en t-shirt eller endda en strik og du er good to go!

Her har jeg stylet en mønstret kimono fra 2-Biz med en plain hvid t-shirt fra LauRie og de fedeste bukser med volumen i benene fra 2nd One. Mønstret på kimonoen er selvfølgelig blomstret 😅 Man har jo en forkærlighed for sådan noget.. Den er let og blank i kvaliteten og derfor også perfekt til lidt festligere begivenheder som f.eks en julefrokost eller en aften ude. Jeg er vild med farvenuancerne, da der både er blå/grønne og gyldne farver mikset sammen.

Bukserne er i en super fed kvalitet, da de er bløde og falder flot. Jeg tror det bliver en af mine yndlings bukser det her efterår! Jeg har i hvert fald allerede brugt dem en her del gange. Men generelt er jeg også bare en ‘sucker’ for bukser med brede ben! 🤩

 

Husk at mærke nuet 😉

Kærligst Astrid

Det har jeg på:

Kimono fra 2-Biz – (findes her)

T-shirt fra LauRie – (findes her)

Bukser fra 2nd One – (findes her)

Cowboystøvler fra Lædersmeden – (findes her)

#bloggersdelightplus

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En Eventyrlig Lokation