Bryllup – Kjole update #1 – astridhovman
Efterårets Must Have - Cowboystøvler

Bryllup – Kjole update #1

Jeg har fået booket lidt aftaler til kjoleprøvning her i november. Så må jeg håbe, at den helt rigtige kjole er at finde et af stederne 😉.

Jeg har booket følgende steder indtil videre:

Nicolai Brudekjoler:

Jeg har booket prøvning hos Nicolai Brudekjoler, hvor jeg hele tiden har regnet med at finde kjolen, da de fører Kenneth Winston, som laver de fineste kjoler lige efter min smag. Men da jeg var på Bryllupsmesse ude i Lokomotivværkstedet for et par uger siden, forhørte jeg mig hos dem på deres stand, og det lader til at de slet ikke har købt Kenneth Winston hjem denne sæson. Øv, øv.. Så må vi bare se, om de kan byde på noget andet godt.

Copenhagen Bridal:

Ude på Bryllupsmessen faldt jeg over Copenhagen Bridal, som ligger lige ved Vesterport station. De fører mærket Aire Barcelona, som er et spansk mærke, der laver de smukkeste kjoler! De er noget mere simple, end det jeg først havde tænkt mig, men på en måde var de bare helt rigtige mange af modellerne. Jeg fik et katalog med hjem, og det er snart bladret helt tyndslidt – hehe  😉

Karim Design:

Jeg har også booket tid hos Karim Design, som syer kjolen helt fra bunden ud fra mine ønsker. De har en masse samples, som man tager udgangspunkt i, og så vælger man pasform, blonde, ærmer osv. og får den skræddersyet lige i den kombination man ønsker. Det er i virkeligheden en virkelig god idé, bortset fra at jeg ikke er så stærk til at visualisere sådan noget, når jeg ikke kan se det endelige resultat lige foran mig.. Jeg er derfor bange for, at jeg ikke vil kunne forestille mig hvordan kjolen bliver og tage en beslutning derinde.

Krøyers Brudekjoler:

Det sidste sted jeg har booket er hos Krøyers Brudekjoler. De har også et rigtig fint udvalg og jeg glæder mig til at se om lige min kjole er at finde imellem de mange modeller.

 

Smid endelig en kommentar hvis du har et godt bud på den helt rigtige kjole eller kjolebutik 👍🏼

 

Husk at mærke nuet 😉

 

Kærligst Astrid

 

#bloggersdelightplus

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterårets Must Have - Cowboystøvler