Anderledes pynt til håndleddet – astridhovman
Kjolen til det danske sommervejr

Anderledes pynt til håndleddet

sete-karen-millen-5 sete-karen-millen-3sete-karen-millen-15sete-karen-millen-10sete-karen-millen-16sete-karen-millen-19

Ferien er begyndt, og jeg er taget til det sydlige Frankrig. Der skal selvfølgelig slappes af, men det betyder også, at der skal skydes billeder i de smukkeste små franske gader. Vejret har indtil videre ikke være helt oppe at ringe, så tiden er gået med gåture i de nærliggende byer og besøg på de lokale restauranter. Billedserien her er skudt i den hyggelig fiskerby Sète.

Med i kufferten har jeg min fine lille butterfly med prikker og bier. Bierne er lidt svære at se på billederne, da de er tone i tone med bundfarven, men jeg kan smide nogle close-up på bloggen ved næste lejlighed. Butterflyen er perfekt om håndleddet som et alternativ til et traditionelt armbånd. Den giver liv til et ellers roligt outfit uden at dominere for meget. Jeg er vild med det feminine pift, det giver helheden, og så er det bare lidt sjovt at pynte med noget andet end man plejer. Butterflyen er selvfølgelig en forbundet, så man bare skal hægte den rundt om håndleddet og ikke skal til at binde den fra bunden med kun én hånd. Hvis du får lyst til at afprøve det selv, er det bare at gå på jagt efter små butterflys eventuelt i en børnetøjsbutik.

 

Husk at nyde øjeblikket 😘

Kærligst Astrid

 

sete-karen-millen-8

Kjole: Karen Millen / Taske: Gucci / Solbriller: Gucci / Butterfly: Hermès

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kjolen til det danske sommervejr